Sugaring (Hand of Strip)

Ontharing door middel van Sugaring (Hand of Strip). Haren worden op een milde wijze verwijderd en de huid op milde wijze gescrubd. Eerst wordt de te ontharen locatie gedesinfecteerd, waarna deze met talkpoeder bestrooid wordt. Vervolgens begint de ontharing door middel van Sugaring met de Handtechniek of met de Striptechniek. Daarna wordt de locatie verfrist en na behandeld met een fijne crème of lotion waardoor de huid lekker zacht aanvoelt. Het is nagenoeg pijnloos. Kan ook gebruikt worden op de gevoelige huid en is nagenoeg allergie vrij. En bij een intacte huid mogen ook diabetici behandeld worden.

De haren moeten minimaal 4 mm kort zijn en maximaal 1 cm lang.

Wat is Body Sugaring?

Body sugaring is ontharen met suikerpasta, zacht voor de huid, effectiever en minder pijnlijk dan harsen. Bovendien zorgt de sugarpaste er voor dat uw huid zacht gescrubd wordt dus na afloop voelt uw huid heerlijk zacht en glad aan.

Body sugaring is mogelijk op bijna iedere huid, omdat we nooit een reeds beschadigde huid behandelen. Maar zelfs een gevoelige allergische huid kan in de meeste gevallen gesugared worden!

Moet ik iets doen voor de behandeling?

Om het meeste profijt uit uw behandeling te halen is het belangrijk dat de haartjes minimaal 4 millimeter en maximaal 1 centimeter lang zijn.

Wanneer u nu regelmatig scheert (meerdere keren per week) zult u meer effect halen uit de eerste behandeling wanneer u een aantal dagen voor de behandeling de huid voor het douchen of baden droog borstelt en erna insmeert met een goede bodylotion of crème. Op de dag van de behandeling liever geen bodylotion gebruiken en als u dit vergeet meld dit even.

Het is mogelijk dat u meerdere behandelingen nodig hebt om uw gewenste locatie(s) haarvrij te krijgen. Dit komt omdat de haartjes onder de 4 mm hoogstwaarschijnlijk niet meegenomen kunnen worden. Heeft u last van hormonale schommelingen, disbalans, gebruikt u medicijnen met hormonen of  voor uw hormonen, bent u zwanger of zit u in uw menstruatieperiode of de week ervoor? Meldt dit altijd even bij mij want het kan daardoor zijn dat de sugarpaste niet goed pakt.

Wanneer de haren langer zijn dan 1 centimeter is de behandeling pijnlijker dan nodig, dus houd de haartjes kort!

Heeft u verder nog vragen dan kunt u met mij contact opnemen door te mailen naar  fem@voetzorgson.nl  en/of te bellen naar het telefoonnummer  06-10287864.