AVG Privacy Beleid 25 mei 2018

Privacy Verklaring

 

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy beleid.

Uw gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

 

Fem van Hastenberg

www.voetzorgson.nl

25 Mei 2018

 

Bescherming Persoonsgegevens

 

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

www.voetzorgson.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

 

Over mij

 

www.voetzorgson.nl wordt beheerd door: Fem van Hastenberg.

Mijn gegevens zijn:

Voetzorg Son   

                    Medisch Pedicure Praktijk

Adres                            Nassaustraat 20 (om de hoek Breeakkerstraat), 5691 TL  Son

Tel                                 0610 287 864

E-mail                           fem@voetzorgson.nl

URL                                www.voetzorgson.nl

Bank                             NL83RBRB0695176005

T.a.v.                             F.A.T.  van Hastenberg

KvK                                63369370

BTW                              zie Factuur

Provoet lidnr.           312347

KRP nr.                        14959

AGB Code Praktijk  96063087

AGB Code Zorgverlener 96100993

 

 

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer u bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, u hebt aangemeld voor een (eventueel gratis) online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan u gevraagd worden uw gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die u zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen mogelijk de volgende gegevens zijn:

  • Voornaam en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboortedatum
  • Kvk nummer
  • IP-adres
  • BTW-nummer
  • Polisnummer
  • Verzekeringsmaatschappij
  • Verwijsbrieven van andere disciplines
  • Zorgprofiel
  • Zorgplan
  • Medicatielijst
  • Medische gegevens volgens de anamnese lijst om een gedegen onderzoek te kunnen doen, om mogelijke oorzaken van (ziekte) symptomen en klachten te kunnen herleiden of te verklaren.
  • Behandelvoortgangsrapportages / Behandelgeschiedenis

 

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Voor de wet persoonsgegevens te bewaren 7 a 10 jaar
  • Om de voortgang te monitoren en de behandelgeschiedenis in kaart te brengen om mogelijke oorzaken van mogelijke ziekten vroegtijdig te kunnen signaleren en daardoor ook goed te kunnen (be-)handelen en goed en adequaat door te verwijzen naar volgende disciplines indien noodzakelijk.

Wanneer je hebt aangemeld voor een workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je te allen tijde uitschrijven door middel van een uitschrijfverzoek met duidelijk uw naam en e-mailadres te mailen naar fem@voetzorgson.nl of door telefonisch contact met mij op te nemen op het nummer 0610287864.

Je e-mailadres wordt meteen uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via een Wordbestand.

Voor facturen en offertes maak ik gebruik van Word. Je persoonsgegevens worden daarin opgeslagen en dit gaat via de servers van mijn computersysteem gevestigd in Nederland.

__________________________________________________________

Voetzorg Son (Shop)

 

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Betalingen geschieden contant en/of per bank direct of per factuur indien nodig. Elke betaling wordt op een desbetreffende opvolgende persoonlijke factuur vermeld.

In de toekomst;

Bij een betaling in de voetzorgson.nl shop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan mijn servers en worden dan ook door voetzorgson.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor- en achternaam

Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

  • Adres, postcode en woonplaats

Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling

  • Telefoonnummer

Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.

  • E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail of app of sms. (Mogelijk indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.)

  • IP-adres

Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij

betaling te herkennen.

 

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens

(naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van mijn server.

 

_______________________________________________________________________

Beveiliging persoonsgegevens

 

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen,waaronder losse externe offline back-ups en fingerprintversleuteling, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

______________________________________________________________________

Cookies

 

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van www.consuwijzer.nl

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

______________________________________________________________________

Tracking cookies

 

Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op mijn website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je ruim in google.

_________________________________________________________________________

Google Analytics

 

Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt.

Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je op google analytics.

_______________________________________________________________________________

Uitschakelen en verwijderen

 

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen.

Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met mij op.

_______________________________________________________________________

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten voetzorgson.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

_________________________________________________________________________-

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan (indien wettelijk) noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in mijn boekhoud- en Wordsysteem bewaar ik tenminste 7 tot 10 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

____________________________________________________________________________

Rechten

 

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 tot 6 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via fem@voetzorgson.nl

____________________________________________________________________________

Wijzigingen

 

Ik behoud ten alle tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.